3.a fra Køge Gymnasium årgang 1973

Opdateret 16.jan.2017

3.a er eliten af de 1.g'ere, der startede i 197o. 1oo% pigeklasse (tror vi nok). I maj 1972 var vi på tur med z-erne til Djursland med Priemé som ølholder og fru Stevnsborg som vores allesammens moar. Vores eneste russer var i Leningrad - Moskva sammen med 2o andre i sommeren -72. 
Hun
alene holdt den moralske habitus på et nogenlunde rimeligt stade. Den resterende del var i Paris med x-erne og Jean (eller var han der nu også !!!!) i sep-72. Taler til hinanden som var vi dødsfjender og rakker i øvrigt hinanden mest muligt ned.

 Klik på billederne for at få dem i stor størrelse. Klik på understreget navn for at sende en e-mail til vedkommende.

1973: Motto:Jeg kommer om 5 masker.Jeg skal lige pille det her op. Startede i 1.g med at få en lillesøster og en lillebroder med 2 måneders mellemrum. Har i 3.g påny igangsat produktionen af babytøj-venter familieforøgelse til maj.Blev påvirket af buksementaliteten påKG-skiftede i løbet af 1.g fra nederdel og sportsstrømper til lange bukser.Siden har hun ikke vist sig i kjole.Er som regel produktiv i formningstimerne. Hestegal. Vores andres strikkelærerinde.Præsterede en hel bluse til Trine,fordi hun for en gangs skyld var sød. Fra flyet landede i Paris til det lettede igen drak hun - det var ikke sodavand. Meget ihærdig deltager i turen til luderdalen Pigalle. Var Bisgårds rejsekompagnon på den "gratis" champagnetur. Er kondipjattet. Flittig tilbeder ved Grundtvigs grav. Når hun endelig nedværdiger sig til at spise,er det de af Nielsen indkøbte kaloriefyldte chokoladeboller en masse. Bruger fortolkningsstilene som springbræt til at udtrykke egne originale meninger. Hos sin far trakterede hun hele flokken på Djurslandsturen med øl og tilbehør efter en lille march på kun 5 km.Falder konsekvent i søvn i historietimerne. Ælsker biologi!!! Hader historie!! Fik tilsendt som gave for hurtig besvarelse en prøve på et kørekort.svarede omgående og fik det tilsendt. Fremtid:Nihil sine equibus.

Charlotte

Efter 1973:

2003: Ved 30-års studenter-jubilæet.

1973: Motto: Jeg har ikke tid - jeg skal lave lektier. Fast opholdssted: Varmeapparatet i oldævlslokalet sammen med Trine. Erklærede til trods herfor d. 2o. 1. 72. at der var for varmt. Klarer sig udmærket, selv o m hun af princip aldrig går i skole om lørdagen, fordi hun spiller på orgel. Er antiflødebollespiser p.g.a. intern bumsekrig med Charlotte. Jokker mest muligt på Trine, som gør gengæld det bedste hun har lært. Kan dog intet stille op. Kun pudekampen på Djursland vandt Trine altid. Har én gang i 2. g været grebet af strikkedille, men vi venter stadig på resultatet. Lærte i 3. g at strikke hæl, men har endnu ikke vovet forsøget med én hel sok. Hendes hæklede bikini endte efter hjælpsomme råd fra Charlotte som et gæstehåndklæde. Klassens anden antispiritist. Døde engang i synden. Fik skibsøl i stedet for maltøl på færgen til Djursland. Fræk som en slagterhund(fik Grethe til at føle sig stærkt forurettet). Er lærernes højre hånd, når det gælder bibelcitater. Læser bibelen, som vi andre læser krimier. Smugler cigaretter sammen med Kurt!!!! Ælsker biologi!!! Fremtid: Filologi på USA'sk. 

Grethe

Efter 1973: 

2003:
Mit liv siden studentereksamen:
Efteråret 1973: forsøgte mig med fransk-studie på Århus universitet.
Januar-juni 1974: lærervikar på lille privatskole i Ringsted.
1974-1978:  uddannet mig som fysioterapeut på Skodsborg fys.skole
1978/1979: arbejdet på Rigshospitalet, Kbhvn.
1979/1982: arbejdet på Rehabiliteringscenter, Lillehammer
1982/1984: arbejdet på Harstad sygehus, Nordnorge
1984: retur til Danmark, arbejdet som fys. Flere forskellige steder
Juli 1985: blev gift i Vallensbæk
April 1986: fik en søn, Thomas ­ går i dag på gymnasiet i Slagelse
Oktober 1988: fik en datter, Amalie ­ nu på efterskole i Kerteminde
Juni 1995: Skilt ­ og været alene med mine to børn, haft kæreste i nogle år, men er nu single igen.
Arbejder fortsat som fysioterapeut - nu som ledende terapeut i Slagelse kommune. 

1973: Motto: Sludder, Trine. Her er ikke koldt - lige tilpas. Har skolens højeste pjækprocent - 2 sygedage! Morakker i højeste potens. Lille Snuts (Elmelunds) højre hånd i vores hyggetimer. Russerfan. Forarget over den øvrige klasses gennemgående sløvhed,  ligegyldighed og kommen og gåen. Ælsker biologi!!! Hvornår var Store nordiske Krig? 17oo - 172o - svaret kommer prompte.  Deltager af princip aldrig i gymnastiktimerne. Altid lovlig fritaget. Har til klassens store sorg aldrig været forelsket, men går til Hartbys store forargelse alligevel i teatret med ukendt mandsperson. Danser når hun ikke læser. Forsøger, indtil videre  forgæves, at lære Trine at danse engelsk vals. Privatlærer for de sløve padder under lanciers'en. Kanikke acceptere Hartbys eudaynia. Klassens levende og utrættelige opslagsbog. Har en enorm samling af gamle brugte billetter. 
Fremtid: Professor underklog og unødvendig i russisk og historie. Godt parti: Pæren, udstyret og termostaten i orden. 

Karna

Efter 1973:

Siden gymnasietiden har jeg uddannet mig til sygehjælper og altid arbejdet på plejehjem. Senere har jeg læst til merkonom i økonomistyring og er desuden i gang som uafhængig repræsentant for et stort internationalt telefirma, hvor jeg hjælper andre mennesker med at spare penge på deres telefonregning. Undervejs er jeg blevet beriget med to dejlige børn, der i dag (2003) er 26 og 22 år. De er altid blevet støttet på enhver tænkelig måde med tilstedeværelse, råd og vejledning op gennem deres opvækst, i deres valg af uddannelse osv., men også ved at arbejde aktivt bl.a. som bestyrelsesmedlem/formand for forældrebestyrelsen i daginstitutionen, forældrerepræsentant i skolen og senest som kasserer i foreningen Avedøre Gymnasiums Venner. Nu skal jeg bare være der, hvis de har behov for det. Desuden var jeg i 17 år tillidsrepræsentant på min arbejdsplads og har siden 1988 også beskæftiget mig med vores pensionsforhold. Min fritid domineres af min store interesse for slægtsforskning og kniplinger.

 

2003: Ved 30-års studenter-jubilæet.

1973: Motto: Den var da let! 
Kronisk sulten, derfor åbner hun sin fødevareafdeling kl. 1o og fortsætter uafbrudt til kl. 14, hvorefter hendes mor venter

med mere mad. Har til moderens store sorg endnu ikke taget på. Til alles misundelse skriver hun altid gode stile. Lider af kronisk galskab mod Jeans franskundervisning (i fuld forståelse). Ekspert i dumme, men mærkværdigvis troværdige undskyldninger til gymnastik. Ælsker biologi!!! Brændte 9 børn efter tur i en version, hvor vi andre brændte bøger!? Har til alles udelte overraskelse erhvervet kørekort ved et bankospil ­ endnu er alle i live. Drak som en svamp i Paris, hvor hun også gik på loppetorv for at finde et par bukser. Fandt ingen blandt 3 mill. par. Trofast bidrager til Karnas billetsamling. Tilhører det tavse flertal. Sejler de danske farvande tynde med Knopsack - er på mystisk vis endnu ikke druknet. Holder mest af havnene. Strikkefabrikationen er så stor, at skuldrene hilser på ørerne. Læser kogebøger som vi andre læser krimier. I en ferie i en ordentlig brandert smadrede hun sine briller ved at foretage en ukontrolLeret manøvre med en af armene. En dag svigtede madlysten. Troede det var blindtarmsbetændelse, men det var gudskelov en fuser. Passer hus, hunde og mormor eksemplarisk, når mor og far tager på safari. Fremtid: Bækkensvinger. 

Pernille

Efter 1973:

2003: Ved 30-års studenter-jubilæet.

1973: Motto: Hvad er det her for en Olsen?! Det er en gryff. Hvor er her altså koldt! Faldt for Hartby i l.g, men udskiftede ham til fordel for Henrik (ikke Hatt). Men trods alt hænger hun stadig i Hartbys sko. Ville give alt for at få et par magen til, men det kunne blive en dejlig robåd på Susåen. Slåt pjalterne sammen med Henrik på kvisten på Christianshavn til sommer. Grethes plageånd - specielt om såndagen, hvor den satans version gør knuder. Led i 2. g af kronisk mavepine;den forsvandt på mystisk vis sammen med blindtarmen under Paristuren. Den spøger nu på Louvre. Skulle foregå Hatt med et godt eksempel - lod hårpragten falde. Er holdt op med at ryge på sin sure, gamle snadde efter hårdt pres frade øvrige. Klassen består nu af loo ikke - rygere. Har derefter slået sig på flasken, men det har endnu ikke fået alvorlige følger. Tril lærernes store fortrydelse medbringer hun altid en kande the. Han kunformået at smadre 5 termokander på 2 år. Godt scoret! Tjener styretende med penge som postgirooptællerkse. Af samme grund skal hun altid låne penge til den daglit tilbagevendende cola. Under indøvelse af et at Horatskvintettens nume, ø delagde hun hele showet ved at trykke forkert på Cæsár. Savner matematikken! Hader stilskrivning, hvilket hun altid udtrykker på en hel side efter hver stil. Deler interessen for Maria Lang og radiserne med Hatt. Trine er Trines forbillede. Spejdergal. Kommer konsekvent søvndrukken i skole p. gr. a. natteophold på Christianshavn. Altid kludder i strikketøjet. Fremtid: Henriks sengevarmer og strømpestopper, desuden professor i imperativ af mi­verberne minus izmi i medium, og prof. i grundreglerne for de naturlige tal. 

Trine

Efter 1973: