Opdateret 11.sep.2003
Køge Gymnasiums årgang 1973
Afbud til 30-års studenter-jubilæum i 2003 (med hilsener).

Berit Hald, 3. b:

Desværre kan jeg ikke den 13. september idet jeg skal til 60 års fødselsdag i familien. Jeg håber, i får en rigtig god fest. Hils de andre.
 

Britta Gaarde, 3. b:

Selvom det piner mig meget, er jeg nødt til at melde fra. Det kommer ikke til at passe med den fødselsdag, har vi endeligt fundet ud af - det holdt hårdt, men nu er det hele faldet på plads.

Jeg vil hilse alle jer fra klassen rigtig mange gange, også lærer Steen, som jeg jo udmærket godt husker - for det gode selvfølgelig. Jeg vil tænke meget på jer den aften. Jeg er stadig vildt imponeret over, at "aktivitetsudvalget" har påtaget sig så stort et arbejde, som det må have været at stable arrangementet på benene. Hils også dem og sig tak fra mig.
 

Hanne Helmersen (tidl. Jørgensen), 3. b:

Tak for invitationen til studenterjubilæum, men jeg kan desværre ikke deltage.
 

Karin Pedersen, 3. b:

Tak for brevet og mail'en fra festudvalget. Underligt at høre fra jer igen. Det er jo en evighed siden. Så sidder man jo og prøver at huske alle ansigterne. Det er et flot iniativ I har taget. Tænk, er det virkelig 30 år siden, vi sluttede? Ja, man kan jo selvfølgelig bare kaste et blik på sine børn, så siger det jo sig selv. Jeg har ikke forbindelse med nogen mere, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig med adresser og lign. Jeg vil gerne takke nej til invitationen. Håber, at det lykkedes for jer at få arrangementet op at stå alligevel. Held og lykke med det og hils.
 

Majken Schmidt, 3. b:

Majken har sendt et flot, håndskrevet brev.
 

Marianne Kildebæk, 3. b:

Desværre må jeg melde fra, da vi på bemeldte tidspunkt forventer at skulle afslutte et større projekt, hvor min tilstedeværelse vil være påkrævet. Jeg ønsker alle jer andre en god dag og en god fest.
 

Anne Mette Rasmussen, 3.c:

Tusind tak for indbydelsen. Et rigtig godt initiativ. Desværre må jeg dog melde pas, jeg er forhindret den 13. september. Rigtig ærgeligt, men jeg håber jeg gennem andre kan høre lidt om festen. Rigtig god fornøjelse og held og lykke med arrangementet.
 

Birte Knuppert, 3.c:

Tak for indbydelsen til jubilæumsfesten, men jeg vil nu takke nej, da jeg for fem år siden deltog i en 25 års studenterjubilæumsfest med min klasse i Køge, som Kirsten Schou bla. stod for. Det var en ganske fortræffelig fest, og jeg tror ikke, det hverken kan gøres bedre eller gøres om igen.
At gense hinanden efter så mange år, var en god oplevelse. Det sker kun én gang. Derudover kendte jeg stort set ikke nogen udenfor min egen klasse dengang. Men jeg vil takke for invitationen og håbe at I får en rigtig god fest ud af det.
 

Steen Frederik Helleberg, 3.c:

Tak for indbydelsen til jubilæet 13.9.03. Det er et meget flot initiativ, og jeg håber at I får en rigtig god dag. Desværre kan jeg ikke deltage, da jeg i dagene før og dagene efter er på messe.
 

Bendt Christensen, 3.x:

Jeg har højsæson i Naturskolen Svenstrup og kan desværre ikke komme til dette jubilæum, men sender de varmeste hilsener til Jer alle, med ønsket om en god dag, samt held og lykke fremover.
De hjerteligste hilsener til alle / Bendt
 

Carl Bruhn, 3.x:

Tak for invitation til ovenstående arrangement, som jeg dog tillader mig at melde afbud til.
 

Finn Molke, 3.x:

Jeg må desværre meddele at det ikke er muligt for mig at deltage. Jeg gik i x klassen. Hils Jens fra mig, jeg har forsøgt hans telefon.
 

Henning Hansen, 3.x:

Først vil jeg takke for det gode initiativ. Årsagen til at jeg først reagerer nu, er ikke manglende interesse, men derimod, at jeg var bekendt med, at der skulle være bryllup i familien i august. Jeg har nu først fået den officielle invitation, der lyder på den 13. sept., og da min ægtefælle er "nødt" til at deltage, vil jeg følge hende. Derfor må jeg desværre melde afbud - brandærgerligt. Det ville have været meget hyggeligt at møde sine
gymnasiekammerater fra for 30 år siden. GOD FEST !!!
 

Duncan McBride, 3.y

Kaere Alle,
Her er et billede af mig og mine to drenge, som nu er 6 og 8 aar gamle. Min datter er 11 aar. Mine lille familie har det godt her i Kalifornien.
Man har lige overlevet et besog af Stig Thomsen.Han er helt aandsvagt med gammel amerikansk Blues musik.
Det var taet paa at jeg kom til festen denne gang, men jeg kunne desvaerre ikke naa det. Naeste Gang!
Jeg har nok en store "midlife crisis", og derfor laver jeg alle mulige ungmands sporter som surfing, snoboarding og wakeboarding.
Jeg haber I har det rigtigt dejligt til festen. Drik et par bajer for mig! Hilsner, Duncan.
 

Jan Pondal, 3.y:

Som jeg fortalte tidligere bliver jeg nødt til at melde fra til festen (hulk). Jeg skal på kursus i præcis den weekend, og det er i Jylland, så det er ikke lige til at kikke forbi det var ellers først lagt i Fakse men netop i dag har jeg fået det endelige program og det nye sted. Som et lille plaster på såret kan jeg se, at jeg skal opleve revy med Østjydsk Musikforsyning men jeg ved godt, hvad jeg ville foretrække specielt, da jeg i alt skal på 3 kurser 1 i sommerferien og 2 i weekender !
Men jeg håber I får alle tiders aften og hilsen til alle fra mig jeg ville meget gerne have deltaget !! God fest !
 

Stig Bo Thomsen, 3.y:

Hermed en hilsen fra LA, hvor jeg er pa besøg hos Duncan. Jeg har set 1. reviderede udgave af Den Blå Bog.
Først nu gar det op for mig at jeg faktisk ikke har arbejdet specielt meget!
Desværre kan jeg ikke deltage i festlighederne pga et fastlagt arbejdsskema (ja du læste rigtigt), som jeg ikke har formået at ændre - jeg har ellers meget lyst til at deltage. Jeg håber, I får en alletiders fest, indtager rigeligt med væske og får en hyggelig snak.
Børnene er stadig de samme - kvinderne kommer og går.
The youngest 50 year old ever.
Mange hilsner til jer alle / Stig.
 

Christian Jakobsen, 3.z:

Kære "gamle" klassekammerater.
Jeg forventer ikke at deltage i 30 års jubilæet, men jeg vil gerne ønske jer en god fest i/på Højeruplund på fredag d.13.sep.2003.
Det har glædet mig at se, at I alle har det godt og er i arbejde - det er jo desværre ikke en selvfølge under minimalstatsminister A. Fjogh Rasmussen!!
Mange venlige hilsner / Christian
 

Jan Peitersen, 3.z:

30-års fest for gamle studenter, studentergilde, Højerup, St. Heddinge, hvidvinsbowle, buffét'en og selvfølgelig igen at være sammen med "THE VINTAGE OF THE CENTURY". Og alligevel kan vi ikke deltage. Vi (Bodil og Jan) er i Danmark i maj og juni og det er jo bare trist, at vi ikke kan få det hele med, naar vi endelig er i fædrelandet igen. God fest må I ha' og en rigtig dejlig skål fra mig.
 

Birgit Brendstrup, lærer

Fru Brendstrup har sendt et håndskrevet brev.
 

Ejnar Hartby, lærer

Hartby har også sendt et håndskrevet brev.
 

Claus Steen Petersen, lærer

Jeg må beklageligt melde afbud ... jeg har først i sidste uge opdaget, at der var sammenfald mellem jubi-festen og det Radikale Venstres Landsmøde, hvor jeg er delegeret. Jeg har forsøgt at få en stedfortræder dertil, men forgæves. Så jeg må svigte jubilæum i Højerup.
Hilsen til alle mine tidligere elever ... og vi ses vel en anden gang.
God fest til Jer alle !

- - -