Opdateret 20.sep.2003
Køge Gymnasiums årgang 1973
 GÆSTEBOG for 30-års studenter-jubilæum i 2003.
Bidrag til gæstebogen bedes sendt til WEB-masteren.
 

Lars B. Svendsen, 3.b:

Sikke en oplevelse. Det er længe siden, jeg har haft en så positiv og glad aften med deltagere, som var helt indstillet på, at få det smukke initiativ til at blive en stor succes. Hvad der for mig var allermest positivt var, at der blev skabt nye musikalske kontakter, som jeg glæder mig rigtig meget til at afprøve.
Kærlig Hilsen / Lars
 

Mette Østerbro, 3.b:

Hej alle - ikke kun KGB'ere - også alle I andre, dejlige mennesker, jeg var til fest med i lørdags. Hvor var det sjovt både at se folk, jeg ikke har set i 30 år, og dem jeg har set efter, både fra klassen og fra de andre klasser. Herligt at optræde for sådan et publikum og synge sange, snakke og så var der jo lige dansen og "Les lanciers" - det var da bare for sjovt.
Tusind tak til initiativtagerne/festudvalget - vi burde ses igen om 5 år.
Hjerteligst / Mette
(Se 3.b's Mette/Pia/Lars optræde: billede1, billede2, billede3.)
 

Michael Thystrup, 3.b:

Kære 3B'ere
Til alle jer der deltog - tak for en meget hyggelig, festlig og munter aften, som fuldt ud levede op til de store forventninger, som jeg i al fald havde inden arrangementet - og som jeg tror, jeg delte med mange andre. Efter så mange år, hvor vi ikke har set hinanden, er det utroligt, hvor nemt det går med at falde i snak - også med folk fra de andre klasser. Jeg fik personlig et stort skud energi - specielt efter lancier, hvor det er længe siden at jeg har grinet så meget. Endnu en gang -  tak for en god aften. Jeg håber vi snart ses igen. Skulle nogen være i København og ha' lyst til at drikke en øl, så er det bare at ringe eller maile.
Til jer,der desværre ikke kunne deltage denne gang - så håber jeg vi ses næste gang. ( Hos Britta om to år ? ).
Ha' det godt
Mange varme hilsner / Michael
 

Pia Toft, 3.b:

Hej alle.
Tusind tak for en dejlig fest - og specielt en stor tak til festudvalget. Jeg havde glædet mig meget i lang tid inden, og det gjorde jeg ret i. Det var herligt at få genopfrisket "de gode gamle dage." Det føltes som om, det íkke var længe siden vi sidst sås, og når først man havde snakket lidt sammen og abstraheret fra de grå hår, lignede I jo alle sammen jer selv. Håber det ikke varer så længe, inden vi ses igen.
Knus / Pia
(Se 3.b's Mette/Pia/Lars optræde: billede1, billede2, billede3.)
 

Tove Wentzel, 3.b:

Allerførst tak for en virkelig god fest. Fint arrangeret og god stemning. Det er længe siden jeg har grinet så meget. Især under lancierdansen; men er også overrasket over, hvor let det er at snakke sammen efter så mange år, både med egne klassekammerater og med Jer fra de andre klasser. Jeg følte mig helt ung igen!
Kærlig hilsen / Tove
 

Elsebeth Bastkær Rasmussen, 3.c:

Kære alle
Tak for et meget dejligt arrangement ved vores 30 års studenterjubilæum d. 13.sep. 2003. Jeg er meget glad for, at jeg var med. På mange måder var det, som om vi havde været sammen i går. Underligt at tænke på, at vi har levet flere år efter studentereksamen, end før.
Mange venlige hilsener / Elsebeth
 

Grete Ulendorf, 3.c:

Mange tak for en festlig aften med masser af gamle grin. Det var en meget vel-arrangereret fest. Alle kom forhåbentlig godt hjem og kan trods "fed fest" nyde det herlige søndagsvejr med små, stille nusseaktiviteter.
Kærlig hilsen / Grete
 

Ulla Engel, 3.c:

Kære årgang -73.
Selvom jeg havde glædet mig meget til at møde jer igen, så overgik virkeligheden langt fantasien. Tak for en dejlig aften.
 

Hans Bay, 3. x:

En fantastisk god fest, hvor minderne væltede frem. Hvor er tiden dog blevet af ? For 30 år siden, fik jeg ikke talt med alle de studenter, jeg gerne ville have talt med. Dette skete også denne gang, jeg fokuserede på mine klassekammerater, og inden jeg vidste af det, var tiden gået.
Hils alle vegne fra mig -
Kærlig hilsen / Hans
 

Lasse Larsen, 3.x:

Tak til initiativtagerne og festudvalget bag dette gode arrangement. Det var en meget stor oplevelse at komme tilbage i denne tidslomme, der eksisterede for mellem 30 og 33 år siden.
Mange hilsner / Lasse
 

Poul Lundkjær Hansen, 3.x.

Tusind tak for en dejlig aften. Også, og ikke mindst, tak til festkomitéen for det gode initiativ og det imponerende arbejde, de har lagt i arrangementet. En rigtig god og hyggelig aften, men også en lidt vemodig og mærkelig aften. Vemodig, fordi 30 år bare går så uhyggelig hurtigt. Og mærkelig, ganske enkelt fordi det føltes mærkeligt at gense så mange mennesker efter 30 år. Nogle lignede helt dem selv fra dengang, andre kunne man hidkalde erindringen om, når man puttede lidt hår på hovedet og/eller puttede fugemasse i rynkerne. Et fåtal tvivlede man på overhovedet nogensinde havde gået på Køge G. samme år som een selv - men det var sikkert de "lavprofilerende" som kun koncentrerede om undervisngen og lektierne.
Håber, at der bliver en anden god lejlighed til at mødes igen.
Hilsen / Poul
 

Lene Dibbern Holst, 3.z:

Kære alle !
Jeg vil gerne sige tusinde tak for en meget dejlig aften. Det var da bare et fantastisk flot arrangement, hvor man ikke kunne føle sig andet end rigtig godt tilpas. Det var skønt, at møde jer alle som var mødt op igen, og jeg håber, lige som Søren N., at det vil være muligt, for dem som ikke kunne deltage i år, at deltage om 5 år, når jeg satser på vi mødes igen. Jeg glæder mig allerede.
Mange kærlige hilsner / Lene
 

Pierre (Peter) Rørvig, 3.z:

Hej alle.
Tak for sidst – det var fantastisk at møde jer igen, og jeg havde en rigtig hyggelig og ”varm” oplevelse, hvor jeg bl.a. fik nogle huller i hukommelsen fyldt op. Lad os holde kontakten.
Mange hilsner / Pierre
 

Søren Nielsen, 3.z:

Respekt (for at bruge et nudansk udtryk) til initiativet og fest-udvalget. Arrangementet oversteg mine værste forventninger. Jeg havde glædet mig ret meget til at møde jer alle igen, og blev bestemt ikke skuffet. Jeg har lidt ondt af dem, der af den ene eller anden grund gik glip at arrangementet, og håber de har mulighed for at dukke op næste gang vi ses.
 

Bjørn Nielsen, lærer:

Kære årgang 1973.
Det var lidt af en oplevelse, at møde jer alle sammen igen og jeg opdagede, at der aldrig bliver nogen bedre årgang end Jeres. Jeg elsker jer alle sammen endnu.
Kærlig hilsen / Bjørn
PS. Tak for en virkelig god fest, der kun havde én mangel: At den fri bar sluttede inden jeg fik min første fadøl.
 

Steen Andersen, lærer:

(via Tage/3.b)
Mange tak for i går - det var sjovt at se jer igen, og forhåbentlig går der ikke 30 år inden næste gang...
Hils alle fra klassen, som du møder. Jeg kender jo ikke resten af festudvalget, men du må gerne lade min tak for festen gå videre.
De bedste hilsner / Steen
 

- - -